Av: Knut Sætervik
Avmønstringen fra SLANG kom litt brått på, og jeg hadde i grunnen ikke råd til å bli i land lenge.
Det var plenty båter, men etter en stund begynte jeg å forstå at  min fortsatte ledighet
måtte ha sammenheng med SLANG og Kaptein Bentzen.

Jeg hadde rimeligvis ikke noen attest fra SLANG, og rapporter som Bentzen eventuelt hadde sendt var sikkert ikke til fordel for meg. Da hans ”anonyme” brev ankom, forsto jeg at hans hat mot meg stakk dypere enn hva jeg hadde trodd.

Read More

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    The maximum upload file size: 200 MB. You can upload: image, audio, video, document, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.