September 1966

Jeg lå og fløt i de voldsomme bølgene, som var 10—15 meter høye. Jeg må minst ha ligget der i tre kvarter. Det eneste jeg hadde å klamre meg til var livbeltet. Vinden drev meg stadig lenger vekk fra den forliste fergen, og alt så håpløst ut.

Read More

 

  1. Dette bringer historien nærmere. Jeg var om bord på M/T STABERG når dette skjedde. Vi hadde noen turer i kystfart på England etter at vi kom fra Caribbean. Den ettermiddagen vi fikk høre om dette ble det mange diskusjoner om hva som kunne ha skjedd, og mange trodde at det måtte være folk som hadde omkommet. Da nyhetene etter hvert kunne fortelle at alle var reddet var det nesten vanskelig å tro. Men desto stor var gleden. Været var urolig den høsten, og Nordsjøen oppfører seg ikke alltid som ønsket. Takk for oppfrisking av denne historien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

The maximum upload file size: 200 MB. You can upload: image, audio, video, document, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.