MT Slang

Skipper nest Gud 1. av Knut Sætervik.

M/T Slang.

Jeg gikk ut av navigasjonskolen med meget god eksamen. 95 poeng av 120 mulige var langt over gjennomsnittet. Likevel gjorde jeg det bedre til tentamen, men da jeg hadde fått visshet om at jeg ville stå, jobbet jeg ikke så hardt frem mot eksamen.

Det var en fin gjeng i klassen, og vi hadde mye moro sammen. Kjell Finckenhagen hadde en –52 Chevrolet varevogn som jeg forsynte med en forstørret utgave av Andy Capp på dørene. Den brukte Kjell til å frakte andre elever og jenter.

Read More

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    The maximum upload file size: 200 MB. You can upload: image, audio, video, document, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.