Min førstereishistorie på MT Silja – Kjell Krogh

  1. Min far var også med M/T Silja og vil gjerne komme i kontakt med de som overlevde. Håper noen som leser dette kan hjelpe meg.

  2. Denne hendelsen husker jeg godt. Befant meg da på Skoleskipet Statsraad Lemkuhl i Bergen, for senere å mønstre på mt Bramora til Ludvig G.Braathen. Noe senere fikk vi ny 1.maskinist ombord, ex Maskinsjef ( eller 1.mask). Historien i sin fulle gru fikk vi formidlet av ham. Som forteller, gikk også undertegnede ” skolene” , noe som førte til 30 år på tankskip og stort sett supertankere. Kan tenke meg at bare gjengivelsen i seg selv er en påkjenning, så stor takk for at du delte med oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

The maximum upload file size: 200 MB. You can upload: image, audio, video, document, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.