Neste skip ut er 1928 Jalta til Jørgen Jahre Sr. TRYKK HER


21.500 tonneren ,Jarmina” sjøsatt i Kiel i går. Skipet skal være ferdig i juni måned i år.

Kiel-Howaldtswerke sjøsatte igår et tankskip på ca, 21 500 tonn d.w. som bygges for skipsaksjeselskapet «Noravind», Sandefjord.  Dåpen blev utført av fru direktør Klehn — hustru til en av verkstedets direktører — og navnet blev «Jarmina». Rederiet var ved anledningen representert -ved skipsrederne Anders og Jørgen Jahre. «Jarmina» får som driftsmaskinen MAN-motor på 8400 bhk. og kontrahert fart på full last er 15 knop. Skipet er sluttet for 7 år til Anglo-Saxon og ventes ferdig fra verkstedet i begynnelsen av juni. Som fører er ansatt kaptein Johan Sæther og som maskinsjef Bjarne Krosnes.
SF 1953

 

  1. Vi ser innlegget om gode gamle midtskipsbåter fenger bra og i den forbindelse så kunne det være morro om dere ville bli med på å finne landet flotteste midtskip. Begrunn gjerne hvorfor du mener at ditt skip er det beste.

    Vi har lagt ut Jarmina til Anders Jahre. Når du har lagt ut ditt skip og lagt ut navn og e-postadressen, så vil IKKE din mail adresse bli synlig. Bildestørrelsen er lagt til 300×300 pixel. Ditt bilde og tekst vil ikke bli synlig før jeg har godkjent det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

The maximum upload file size: 200 MB. You can upload: image, audio, video, document, archive. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.